Proces

Hoe blijf ik op de hoogte?

U kunt zich inschrijven voor de mailinglist via www.wonenindamveste.nl. Via de mailinglist verspreiden wij updates en uitnodigingen voor bijeenkomsten. Daarnaast kunt u de website in de gaten houden.

Woningbouw

Uit hoeveel woningen bestaat het plan?

Het nieuwbouwplan ‘Damveste’ bestaat uit 12 grondgebonden woningen.

Welke type woningen komen er?

Van de 12 grondgebonden woningen worden er 4 koetshuizen, 4 herenhuizen en 4 herenhuizen XL gerealiseerd. De woningen worden gebouwd van 2 tot 3 bouwlagen. Er worden karakteristieke eigenschappen van het naastgelegen stationsgebouw meegenomen. Hierdoor ontstaat een mooi ontwerp dat aansluit bij de omgeving en de woonbehoefte van Aarlanderveen. Onder het tabje “woningen” is meer informatie over de woningen te vinden.

Parkeren

Waar gaan de nieuwe bewoners parkeren?

Voor de bewoners van Damveste worden nieuwe parkeerplaatsen gerealiseerd aan de Jacob van Damstraat. Dit is conform de gemeentelijke parkeernorm.

Interesse in een woning

Hoe kan ik mij inschrijven voor een woning?

Inschrijven is nog niet mogelijk. Wanneer u zich inschrijft voor de mailinglist houden wij u op de hoogte van het proces en kondigen we de start verkoop aan.

Wanneer vindt de start verkoop plaats?

De start verkoop vindt naar verwachting tweede helft 2023 plaats.

Waar kan ik alle verkoopdocumentatie vinden?

Op de dag van start verkoop zal alle verkoopdocumentatie, zoals de brochure, plattegronden en de procedure informatie online op deze website komen te staan. U kunt de verkoopdocumentatie downloaden via de downloadpagina. U wordt hier ruimschoots van tevoren via de digitale nieuwsbrief over geïnformeerd.

Overig

Waar kan ik met vragen terecht?

Voor vragen kunt u een mail sturen naar info@wonenindamveste.nl.

Meer informatie over wonen in Damveste?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent Damveste middels nieuwsbrieven.

Toestemming