Duurzaamheid

Bij Damveste gaan energiezuinigheid en comfort hand in hand. De woning is hoogwaardig geïsoleerd, waardoor er weinig warmte- en energieverlies is. In de woning wordt een warmtepomp geïnstalleerd, die op een bodembron is aangesloten. Deze warmtepomp realiseert op een efficiënte, energiezuinige manier verwarming, koeling en warm tapwater. De afgifte van warmte en koude vindt plaats via vloerverwarming, ontsierende radiatoren zijn dus verleden tijd. Er wordt ook een ventilatiesysteem met warmteterugwinning toegepast. Dit systeem verwarmt de inkomende koele buitenlucht doormiddel van afgezogen warme binnenlucht. Zo wordt zo min mogelijk energie verspild. Daarnaast worden er onderhoudsarme PV-panelen geplaatst die op een duurzame manier uw woning van elektriciteit voorzien.

Duurzaam bouwen en wonen is nodig en draagt bij aan een gezond milieu en leefomgeving. Naast dat het wonen in een duurzame woning comfortabeler is, scheelt het ook aanzienlijk in de maandelijkse energiekosten.

Meer informatie over wonen in Damveste?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent Damveste middels nieuwsbrieven.

Toestemming